Dutch Sporting Occasions is een jong Nederlands bedrijf gericht op de verkoop van sport & leisure gerelateerde producten. Het is een samenwerking van specialisten uit de internationale sport- en kunstgras branche.

Over ons

Dutch Sporting Occasions is een samenwerking van professionals uit de sportindustrie. Wij bundelen onze ervaring in sales, marketing en productontwikkeling om te komen tot toepassingen voor de sportmarkt. Waarbij de drie pijler creatief, functioneel en innovatief leidend zijn in ons product- en dienstenaanbod.


Waarvoor kunt u bij ons terecht:

  • Productontwikkeling: Van de tekentafel tot eindproduct, en alles wat daar tussen zit. Bij het ontwikkelen van een product komt veel kijken. Wij zijn daarbij de partner die u helpt met de ontwikkelen van het product dat aansluit op de marktvraag.
  • Sales: Productintroductie en verkoop. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij de volledige sales op ons nemen. Dat doen wij voor de producten die wij zelf ontwikkelen, maar ook in opdracht van onze klanten.
  • (Sport)marketing: Product(introductie) kan niet zonder een krachtige boodschap. Wat is het verhaal achter het product? Op welke klantbehoefte speelt het in? Allemaal vragen die aan bod komen bij productintroducties. Wij leveren op consultancy basis (strategisch) advies tot en met de concrete invulling van de communicatiemiddelen.


Onafhankelijk

De producten en concepten ontwikkelen wij in eigen beheer en met gerenommeerde partners. Onze onafhankelijke positie geeft ons de mogelijkheid om een gevarieerde productaanbod te hebben.


Bent u op zoek naar een partij die u bijstaat in het introduceren van sport gerelateerde artikelen? Wij staan in de startblokken! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..