Dutch Sporting Occasions is een jong Nederlands bedrijf gericht op de verkoop van sport & leisure gerelateerde producten. Het is een samenwerking van specialisten uit de internationale sport- en kunstgras branche.

The Hockey Challenger

The Hockey Challenger

Maak hockeytraining nog wedstrijdgerichter met The Hockey Challenger

 
Dutch Sporting Occasions is een organisatie die de ontwikkeling van de hockeysport op de voet volgt. Wij hebben geconcludeerd dat training nog realistischer kan. Samen met gerenommeerde trainers en partners hebben wij een alternatief ontwikkeld voor de veelgebruikte pionnen en balken die gebruikt worden tijdens techniektrainingen.

 
The Hockey Challenger is een hockeydummy in de verdedigende houding van een hockeyspeler. Het is een indrukwekkende verschijning op het trainingsveld en geeft de spelers het wedstrijdgevoel.

 
Schijnbewegingen, dribbelen en balaannames. Train technieken en stem de trainingsmethode af op de ervaring van de spelers. De onvermoeibare Hockey Challenger staat altijd klaar voor gebruik en eenvoudig toe te passen in trainingsprogramma’s. Daarmee is het de ideale trainingsbuddy om hockey skills te perfectioneren!

Media